veteraniobvl.org OBVL

veteraniobvl.org
Title: OBVL
Keywords:
Description: OBVL l Faqe e Pare Organizata >> Drejtuesit >> Historiku >> Ngjarje - Data >> Historiku i LAN? >> Veprimtaria arkiva Veterani >> Aktualitet >> Dossier >> Speciale >> Intervista Linke >> Presidenca >>
veteraniobvl.org is ranked 22215121 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $4,217. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. veteraniobvl.org has 43% seo score.

veteraniobvl.org Information

Website / Domain: veteraniobvl.org
Website IP Address: 184.168.230.128
Domain DNS Server: ns77.domaincontrol.com,ns78.domaincontrol.com

veteraniobvl.org Rank

Alexa Rank: 22215121
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

veteraniobvl.org Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $4,217
Daily Revenue: $11
Monthly Revenue $346
Yearly Revenue: $4,217
Daily Unique Visitors 1,063
Monthly Unique Visitors: 31,890
Yearly Unique Visitors: 387,995

veteraniobvl.org WebSite Httpheader

StatusCode 200
Content-Type text/html
Date Tue, 16 Aug 2016 15:16:27 GMT
Server Apache

veteraniobvl.org Keywords accounting

Keyword Count Percentage

veteraniobvl.org Traffic Sources Chart

veteraniobvl.org Similar Website

Domain Site Title

veteraniobvl.org Alexa Rank History Chart

veteraniobvl.org aleax

veteraniobvl.org Html To Plain Text

OBVL l Faqe e Pare Organizata >> Drejtuesit >> Historiku >> Ngjarje - Data >> Historiku i LAN? >> Veprimtaria arkiva Veterani >> Aktualitet >> Dossier >> Speciale >> Intervista Linke >> Presidenca >> Parlamenti >> Kryeministria >> Min. e Mbrojtjes Rrahman Parllaku: Terrorizmi, i rreziksh?m, po aq sa edhe fashizmi 30-06-2016 LAN?, NJ? EPOPE E LAVDISHME; “LUFTA CIVILE”, SHPIKJE E KALEMXHINJVE PA MORAL 30-06-2016 SHBA – Shqip?ri, bashk?punim mjaft i frytsh?m dhe solid 31-05-2016 Nderim p?r t? r?n?t e kombit 30-04-2016 “NDERIMI P?R “NDERIN E KOMBIT” 30-03-2016 Tubim pErkujtimor nE 75-vjetorin e fillimit tE rezistenc?s antifashiste Nj? dit? pas Konferenc?s Nd?rkomb?tare, n? monumentin historik m? t? madh t? qytetit Zabljak u organizua p?rkujtimi i nj? ngjarjeje madhore, jo vet?m p?r Malin e Zi, por edhe p?r t? gjith? ish Jugosllavin?, 75-vjetori i fillimit t? rezistenc?s antifashiste. M? 13 korrik 1941, forcat atdhetare malazeze u mblodh?n k?tu, n? Zabljak dhe filluan rezistenc?n e madhe antifashiste, e cila u b? shk?ndij? e fillimit t? rezistenc?s antifashiste p?r t? gjith? vendin. Me qindra vet? u mblodh?n p?r t? p?rkujtuar 75-vjetorin e k?saj ngjarjeje t? sh?nuar [...] P?rballja me terrorizmin k?rkon forc?, por edhe inteligjenc? M? 18 korrik 2016 mbushen 22 vjet nga krijimi i Organizat?s t? Bashkuar t? Veteran?ve t? Luft?s s? Popullit Shqiptar. OBVL ?sht? nj? organizat? shoq?rore atdhetare. Ajo u formua q? t? vler?soj? realisht historin? e luft?s s? lavdishme Nacional ?lirimtare, q? t? shmang? shtremb?rimet e periudh?s s? regjimit diktatorial t? E.Hoxh?s, mohimet dhe politizimet e b?ra nga historiograf? t? atij regjimi, por edhe me q?llim t? caktuar nga individ? q? k?rkonin lavdi dhe pushtet t? pamerituar. [...] SK?NDERBEU - PERSONIFIKIMI I SHPIRTIT LIRIDASH?S T? POPULLIT TON? SHPENDI TOPOLLAJ Ja ku na del tani edhe historiani turk Talha Ugurluel q? k?rkon t? ver? n? vend pas m? shum? se 500 vjet?sh, nderin e sulltan?ve Murati II dhe birit t? tij Mehmeti II, duke e quajtur me shp?rfillje Heroin ton? Komb?tar Gjergj Kastriotin terrorist q? vriste e pla?kiste njer?zit e pafajsh?m. Dhe ku i thot? k?to fjal?? Pik?risht atje ku m? 2 mars 1444 u sh?nua fitorja m? e madhe e tij, Kuvendi i Lezh?s q? realizoi Bes?lidhjen e sundimtar?ve shqiptar?, [...] 100-VJETORI I LINDJES: GJENARAL NEXHIP VIN?ANI, UDH?HEQ?S I SHQUAR I LAN? DHE USHTRIS? SHQIPTARE Nj?sia e par? e madhe dhe e organizuar e Ushtris? Nacional?lirimtare shqiptare Hajdut?t e historis? PES? MUAJ LUFTIME T? P?RGJAK?SHME T? BR. 18 SULMUESE OBVL: Reforma n? drejt?si, sukses dhe arritje historike p?r t? gjith? shqiptar?t ? Rrahman Parllaku Kryetari i OBVL-s?, (gjeneral-lejtnant n? pension, Hero i Popullit) botime Foto galeri Gazeta nE PDF Arkiva e gazetes

veteraniobvl.org Whois

Domain Name: VETERANIOBVL.ORG